Voorleesclub kadoelerbreek Noord

Eind
26 juni 2020

Kadoelerbreek

Bij de Voorleesclub aan de Kadoelerbreek, lezen vrijwilligers een keer per maand voor. Er wordt gezellig in de woonkamer gelezen. Er zijn verschillende verhalen. Sprookjes,…

Er wordt gezellig in de woonkamer gelezen. Er zijn verschillende verhalen. Sprookjes, grappige verhalen en gedichten. En er is altijd een kopje thee bij.
Zin om een keer te komen luisteren?
Meld je aan via onze website.
Elke 2e zaterdag van de maand.
Tijdstip: 13.30 uur -14.30 uur

We vragen een kleine bijdrage per deelnemer. Mail ons voor meer informatie: info@stichtingprisma.nl

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

• Persoonlijke Gegevens

• Stadspas

• Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl
  • Heb je een bewindvoerder?

• Algemene voorwaarden

• Betalingswijze