Voorleesclub Gerrie knetemann West

08 september 2018

Amsterdam West

Voorleesclub Gerrie knetemann West

Bij de Voorleesclub aan de Gerrie Knetemannlaan, lezen vrijwilligers een keer per maand voor.
Er wordt gezellig in de woonkamer gelezen. Er zijn verschillende verhalen. Sprookjes, grappige verhalen en gedichten. En er is altijd een kopje thee bij.
Zin om een keer te komen luisteren?
Meld je aan via onze website.

De eerst volgende datum is zaterdag 8 september
Daarna elke 2e zaterdag van de maand.
Tijd: 15.30 – 16.30 uur

Er wordt een kleine bijdrage per deelnemer gevraagd. Wil je meer informatie? mail ons even: info@stichtinprisma.nl

Wilt u zich inschrijven voor deze activiteit, dan vragen wij u onderstaande velden zo volledig mogelijk in te vullen en daarna het formulier aan ons te verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om uw inschrijving te bevestigen.

Persoonlijke gegevens

man
vrouw

Geen email adres

Stadspas

Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl

Algemene voorwaarden

Ik verklaar mij akkoord met de Algemene Voorwaarden voor inschrijving en betaling.
U kunt betalen door het invullen van een machtiging voor automatische incasso (zie hieronder)

Betalingswijze

ik betaal per factuur
ik betaal per automatische incasso