Taarten bakken in West

Zaterdag,
13 oktober 2018

Amsterdam West
Huis van de buurt de Boeg

Taarten bakken in West

Lijkt het jou heerlijk om samen een taart te bakken? Bak dan met ons mee! Appeltaart, citroentaart, chocoladetaart. Bedenk maar welke taart je lekker vindt. Samen met vrijwilligers ga je aan de slag. De versgebakken taarten smikkel je samen met buurtbewoners op.

Elke tweede zaterdag van de maand in Huis van de Buurt de Boeg. Van 13 -16 uur
Wil je meer weten? Neem gerust contact met Prisma op. mail: info@stichtingprisma.nl

Kosten € 5,00 per keer, je schrijft je in voor een vast aantal keer. Het is geen inloop activiteit.
Je betaalt per factuur

Waneer:
zaterdag 9 maart
Zaterdag 13 april
Zaterdag 11 mei

Wilt u zich inschrijven voor deze activiteit, dan vragen wij u onderstaande velden zo volledig mogelijk in te vullen en daarna het formulier aan ons te verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om uw inschrijving te bevestigen.

Persoonlijke gegevens

man
vrouw

Geen email adres

Stadspas

Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl

Algemene voorwaarden

Ik verklaar mij akkoord met de Algemene Voorwaarden voor inschrijving en betaling.
U kunt betalen door het invullen van een machtiging voor automatische incasso (zie hieronder)

Betalingswijze

ik betaal per factuur
ik betaal per automatische incasso