`t Haventje 2019-2020

Eind
26 juni 2020

Ontmoetingscentrum Da Costa

Heb jij zin in een gezellige avond? Dan is ’t Haventje de plek voor jou! Om de twee weken organiseren we een leuke en gezellige avond…

Heb jij zin in een gezellige avond? Dan is ’t Haventje de plek voor jou!
Om de twee weken organiseren we een leuke en gezellige avond op vrijdagavond.
Er staat altijd wel een activiteit op het programma. Zoals Bingo, een Speurtocht door de buurt of een Quiz. Onze gezellige vrijwilligers ontvangen je graag.

Entree € 5,00 per persoon per avond

Programma
Het Haventje heeft een Facebookpagina waar je lid van kunt worden. Het is een besloten groep. Wil je hier meer over weten, bel Prisma: 020 8866260.

: Ontmoetingscentrum Da Costa
Adres: Kinkerstraat 42 in Amsterdam West

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

• Persoonlijke Gegevens

• Stadspas

• Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl
  • Heb je een bewindvoerder?

• Algemene voorwaarden

• Betalingswijze