`t Haventje 2018-2019

Eind
05 juli 2019

Ontmoetingscentrum Da Costa

Heb jij zin in een gezellige avond? Dan is ’t Haventje de plek voor jou! Om de twee weken organiseren we een leuke en gezellige avond…

Heb jij zin in een gezellige avond? Dan is ’t Haventje de plek voor jou!
Om de twee weken organiseren we een leuke en gezellige avond op vrijdagavond.
Er staat altijd wel een activiteit op het programma. Zoals Bingo, een Speurtocht door de buurt of een Quiz. Onze gezellige vrijwilligers ontvangen je graag.

Entree € 5,00 per persoon per avond

Vrijdag 4 januari: Nieuwjaars quiz
Vrijdag 18 januari: Salsa- avond, leer de salsadansen
Vrijdag 1 februari: Biertjes proeven – ook alcoholvrije
Vrijdag 15 februari: Valentijnsavond, Bingo spelen en vraag advies van onze Liefdecoach
Speciale entree 15 februari € 3,50/ Bingokaart € 0,50
Vrijdag 1 maart: Carnaval en verzoekplaatjes, vraag je plaatje aan bij onze Dj!
Vrijdag 15 maart: Doe mee met de Spelletjesavond met darten, sjoelen, en vier op een rij.
Vrijdag 29 maart: Bingo! Speel mee en win leuke prijzen € 0,50 per kaart
Vrijdag 12 april: Filmavond
Vrijdag 26 april: Koninklijke Quiz, met Koningsdag voor de deur, Weet jij alles van het Koningshuis?
Vrijdag 10 mei: Knutselen voor Moederdag. Wil je liever darten of sjoelen? Dat kan natuurlijk ook.
Vrijdag 24 mei: Speurtocht! in een klein groepje ga je op pad met de speurtocht. Onderweg beantwoord je allemaal vragen. ( + aanmelden voor etentje Vrijdag 7 juni)
Vrijdag 7 juni: Uiteten bij restaurant in de buurt.
Vrijdag 21 juni: Zomerse avond met Hollandse hits
Vrijdag 5 juli: Feestelijke afsluiting van het seizoen, met lekkere hapjes, muziek en voor wie wilt darten en sjoelen.

Het Haventje heeft een Facebookpagina waar je lid van kunt worden. Het is een besloten groep. Wil je hier meer over weten, bel Prisma: 020 8866260.

: Ontmoetingscentrum Da Costa
Adres: Kinkerstraat 42 in Amsterdam West

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

• Persoonlijke Gegevens

• Stadspas

• Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl
  • Heb je een bewindvoerder?

• Algemene voorwaarden

• Betalingswijze