Stamtafel ZuidOost

06 juli 2017

Amsterdam Zuidoost

Stamtafel ZuidOost

Gezellig samen eten en tips over leuke activiteiten in Zuidoost krijgen? Elke maand spreken we af in een Huis van de Wijk om samen te eten en ideeen uit te wisselen over activiteiten in jouw buurt. Vind je het spannend om alleen te gaan naar de Stamtafel? Bel ons. We denken graag mee over een oplossing.
Graag van te voren aanmelden, omdat we een beperkt aantal plaatsen aan tafel hebben.
Bel voor meer informatie: Stichting Prisma 020-8866260
Let op: het zijn het wisselende locatie’s en tijden.
Wil je weten welke data, neem contact met Prisma op.

Spannend om alleen te gaan? Bel ons! Wij zoeken iemand die met je mee wil gaan!

Wilt u zich inschrijven voor deze activiteit, dan vragen wij u onderstaande velden zo volledig mogelijk in te vullen en daarna het formulier aan ons te verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om uw inschrijving te bevestigen.

Persoonlijke gegevens

man
vrouw

Geen email adres

Stadspas

Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl

Algemene voorwaarden

Ik verklaar mij akkoord met de Algemene Voorwaarden voor inschrijving en betaling.
U kunt betalen door het invullen van een machtiging voor automatische incasso (zie hieronder)

Betalingswijze

ik betaal per factuur
ik betaal per automatische incasso