Stamtafel Zuid

01 januari 2018

Amsterdam Zuid

Stamtafel Zuid

Gezellig eten en tips uitwisselen over leuke activiteiten in de buurt. Elke maand ontmoeten we elkaar en eten we samen in een buurtrestauarant in Zuid. Je bent van harte welkom op:
Vrijdag 10 augustus bij Buurtrestaurant de Regenboog,
Huis van de Wijk Olympus, Hygieaplein 10

Kosten: € 2,-

Wil je mee-eten? Graag van te voren aanmelden. Bel 020-8866260.
Of mail: info@stichtingprisma.nl
Vind je het spannend om alleen te gaan? Bel ons, wij zoeken iemand die met je mee kan gaan.

Bel voor meer informatie: Stichting Prisma 020-8866260

Wilt u zich inschrijven voor deze activiteit, dan vragen wij u onderstaande velden zo volledig mogelijk in te vullen en daarna het formulier aan ons te verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om uw inschrijving te bevestigen.

Persoonlijke gegevens

man
vrouw

Geen email adres

Stadspas

Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl

Algemene voorwaarden

Ik verklaar mij akkoord met de Algemene Voorwaarden voor inschrijving en betaling.
U kunt betalen door het invullen van een machtiging voor automatische incasso (zie hieronder)

Betalingswijze

ik betaal per factuur
ik betaal per automatische incasso