Stamtafel Oost 2019

Maandag,

Eind
31 december 2019

Gezellig samen eten en tips over leuke activiteiten in Oost krijgen. Elke maand spreken we af in een Huis van de Wijk om samen te eten en ideëen uit te wisselen over activiteiten in jouw buurt.

Je bent van harte welkom in het Buurtrestaurant de Gooyer, Von zesenstraat 298 inloop 17.30 eten wordt om 18.00 uur geserveerd.

wanneer: Donderdag 20 juni , donderdag 18 juli en donderdag 15 augustus.

Kosten €2.-

Graag van te voren aanmelden in verband met het beperkte aantal plaatsen aan tafel.
Bel voor meer informatie: Stichting Prisma 020-8866260 of stuur een e-mail naar info@stichtingprisma.nl.

Vind je het spannend om alleen te gaan naar de Stamtafel? Bel ons.
We denken graag mee over een oplossing.

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

• Persoonlijke Gegevens

• Stadspas

• Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl
  • Heb je een bewindvoerder?

• Algemene voorwaarden

• Betalingswijze