Stamtafel Oost

01 januari 2019

Amsterdam Oost

Stamtafel Oost

Gezellig samen eten en tips over leuke activiteiten in Oost krijgen. Elke maand spreken we af in een Huis van de Wijk om samen te eten en ideëen uit te wisselen over activiteiten in jouw buurt. Je bent van harte welkom bij ‘Einde van de Wereld’ op:
Vrijdag 25 januari en vrijdag 1 maart
Kosten €2.-
Graag van te voren aanmelden in verband met het beperkte aantal plaatsen aan tafel.
Bel voor meer informatie: Stichting Prisma 020-8866260 of stuur een e-mail naar info@stichtingprisma.nl.

Vind je het spannend om alleen te gaan naar de Stamtafel? Bel ons.
We denken graag mee over een oplossing.

Wilt u zich inschrijven voor deze activiteit, dan vragen wij u onderstaande velden zo volledig mogelijk in te vullen en daarna het formulier aan ons te verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om uw inschrijving te bevestigen.

Persoonlijke gegevens

man
vrouw

Geen email adres

Stadspas

Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl

Algemene voorwaarden

Ik verklaar mij akkoord met de Algemene Voorwaarden voor inschrijving en betaling.
U kunt betalen door het invullen van een machtiging voor automatische incasso (zie hieronder)

Betalingswijze

ik betaal per factuur
ik betaal per automatische incasso