Stamtafel Noord

10 juli 2017

Amsterdam Noord

Stamtafel Noord

Gezellig samen eten en tips over leuke activiteiten in Noord krijgen. Elke maand spreken we af in een Huis van de Wijk om samen te eten en ideeën uit te wisselen over activiteiten bij jou in de buurt. Je bent van Harte welkom op :

Let op: het zijn het wisselende locaties en tijden.

Vrijdag 10 augustus, Kadoelerbreek – De Buren, Banne Buikslootlaan 14
17.00 -19.30 uur
Woensdag 12 september Kadoelerbreek- De Buren, Banne Buikslootlaan 14
17.00-19.30 uur
Woensdag 1 oktober Huis van de Wijk de Meeuw, Motorwal 300
17.30 -19.30 uur
Woensdag 7 november Huis van de Wijk de Meeuw, Motorwal 300
Woensdag 5 december Huis van de Wijk de Meeuw 17.30-19.30 uur Motorwal 300
17.30 -19.30 uur

Kosten €2.-
Graag van te voren aanmelden in verband met het beperkte aantal plaatsen aan tafel. Bel voor meer informatie: Stichting Prisma 020-8866260 of stuur een e-mail naar info@stichtingprisma.nl.

Vind je het spannend om alleen te gaan naar de Stamtafel? Bel ons.
We denken graag mee over een oplossing.

Wilt u zich inschrijven voor deze activiteit, dan vragen wij u onderstaande velden zo volledig mogelijk in te vullen en daarna het formulier aan ons te verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om uw inschrijving te bevestigen.

Persoonlijke gegevens

man
vrouw

Geen email adres

Stadspas

Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl

Algemene voorwaarden

Ik verklaar mij akkoord met de Algemene Voorwaarden voor inschrijving en betaling.
U kunt betalen door het invullen van een machtiging voor automatische incasso (zie hieronder)

Betalingswijze

ik betaal per factuur
ik betaal per automatische incasso