Stamtafel Nieuw West

Eind
31 december 2019

Gezellig samen eten en tips over leuke activiteiten in Nieuw West krijgen? Elke maand spreken we af in een Huis van de Wijk om samen te eten en ideeën uit te wisselen over activiteiten in jouw buurt.
Let op: het zijn het wisselende locaties, tijden en kosten .

Donderdag 13 juni Resto VanHarte Calvijn College
Pieter Calandlaan 3, van 17.30 – 20.00 uur
Kosten € 5,00/ Stadspas met groene stip € 4,00

Graag van te voren aanmelden, omdat we een beperkt aantal plaatsen aan tafel hebben.
Bel voor meer informatie: Stichting Prisma 020-8866260
of mail ons: info@stichtingprisma.nl

Spannend om alleen te gaan? Bel ons! Wij zoeken iemand die met je mee wil gaan!

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

• Persoonlijke Gegevens

• Stadspas

• Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl
  • Heb je een bewindvoerder?

• Algemene voorwaarden

• Betalingswijze