Stamtafel Nieuw West

01 januari 2018

Amsterdam Nieuw-West

Stamtafel Nieuw West

Gezellig samen eten en tips over leuke activiteiten in Nieuw West krijgen? Elke maand spreken we af in een Huis van de Wijk om samen te eten en ideeën uit te wisselen over activiteiten in jouw buurt.
Let op: het zijn het wisselende locaties, tijden en kosten .

Dinsdag 9 oktober Huis van de Wijk PlusPunt, Albardakade 5-7, 17.00 – 21.00 uur.

Dinsdag 13 november Huis van de Wijk PlusPunt, Albardakade 5-7, 17.00 – 21.00 uur.

Dinsdag 11 december Huis van de Wijk PlusPunt, Albardakade 5-7, 17.00 – 21.00 uur.

Graag van te voren aanmelden, omdat we een beperkt aantal plaatsen aan tafel hebben.
Bel voor meer informatie: Stichting Prisma 020-8866260
Kosten: € 3,50
Spannend om alleen te gaan? Bel ons! Wij zoeken iemand die met je mee wil gaan!

Wilt u zich inschrijven voor deze activiteit, dan vragen wij u onderstaande velden zo volledig mogelijk in te vullen en daarna het formulier aan ons te verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om uw inschrijving te bevestigen.

Persoonlijke gegevens

man
vrouw

Geen email adres

Stadspas

Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl

Algemene voorwaarden

Ik verklaar mij akkoord met de Algemene Voorwaarden voor inschrijving en betaling.
U kunt betalen door het invullen van een machtiging voor automatische incasso (zie hieronder)

Betalingswijze

ik betaal per factuur
ik betaal per automatische incasso