Sporten met Rochdi

dinsdag
2 juni 2020

Elke woensdagochtend om 10 uur kan je ‘live’ sporten met onze collega Rochdi!Hij geeft een sportles vanuit huis, een half uur bewegen, fijn zo halverwege de…

Elke woensdagochtend om 10 uur kan je ‘live’ sporten met onze collega Rochdi!
Hij geeft een sportles vanuit huis, een half uur bewegen, fijn zo halverwege de week!
Via ZOOM kan jij meedoen, gewoon vanuit je eigen woonkamer, hoe leuk is dat!
ZOOM is een online-video bel app, daarmee kan Rochdi jou zien. Maar jij kunt ook de andere sporters zien. Gezellig samen sporten, ieder in zijn eigen woonkamer.

Hoe kan je meedoen?
Om mee te kunnen doen, moet je je aanmelden.
Stuur Rochdi een bericht: 06-12606902. Daarna neemt hij contact met je op. Hij legt jou uit hoe je via ZOOM kunt meedoen.
Of bel een van de participatiecoaches die jij kent. Ook zij kunnen jou helpen.
Aanmelden graag op maandag, voor 12.00 uur ’s middags.
De uitleg over ZOOM vind je ook op onze website: Stichting Prisma Uitleg ZOOM

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

• Persoonlijke Gegevens

• Stadspas

• Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl
  • Heb je een bewindvoerder?

• Algemene voorwaarden

• Betalingswijze