Prisma Got Talent

Stedelijk
Amsta Recreatiezaal

Prisma Got Talent

Ben jij danser, zanger, rapper of goochelaar? En wil jij jouw talenten laten zien? Dat kan!
We gaan vier avonden repeteren en maken er samen voor het publiek een mooie show van. Want uiteindelijk presenteer jij jouw act op het podium voor publiek. Doe mee! Reken maar op een warm applaus op zaterdag 1 juni.

WAAR: AMSTA
Adres: Overtoom 363, Amsta recreatiezaal
WANNEER: Repetitie data:
vrijdagavond 10 mei, 17 mei, 24 mei en 31 mei
TIJDSTIP: Aanvang repetitie: 19.00 uur – einde: 21.00 uur
AANMELDEN VOOR DEELNAME: voor dinsdag 15 april
AANTAL DEELNEMERS: Minimaal 6 deelnemers – maximaal 12 deelnemers
INBEGREPEN: begeleiding door kundige vrijwilligers, koffie en thee.
Op 1 juni wordt er ook een lunch verzorgd.
Activiteit is geschikt voor rolstoel- en rollatorgebruikers

SHOW VOOR PUBLIEK: zaterdagmiddag 1 juni, (finale)
TIJDSTIP: Aanvang 14.00 uur
Entree voor publiek op 1 juni: vrijwillige bijdrage

Wilt u zich inschrijven voor deze activiteit, dan vragen wij u onderstaande velden zo volledig mogelijk in te vullen en daarna het formulier aan ons te verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om uw inschrijving te bevestigen.

Wat leuk dat je je wilt opgeven voor één van onze uitstapjes! Om je op te kunnen geven moet je onderstaand aanmeldingsformulier naar waarheid invullen. Aan de hand van het aanmeldingsformulier kijken wij of het uitstapje daadwerkelijk bij je past. Indien wij aanvullende vragen hebben over je aanmelding of denken dat dit uitstapje niet bij je past, nemen wij contact met je op.

Daarna ontvang je een definitieve bevestiging van ons van je geboekte uitstapje.

Persoonlijke Gegevens

Medische informatie

Dit formulier is zonder voorbehoud volledig en naar waarheid ingevuld. Bij het verstrekken van onjuiste informatie is Prisma niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen. Ondergetekenden gaan akkoord met de algemene voorwaarden zoals die vermeld staan in ons boekje uitstapjes en vakanties en op de website van Stichting Prisma

Stadspas