Meet2move

Eind
30 juni 2019

SO De Heldering noord

Deze activiteit is alleen bedoeld voor de leerlingen van de SO De Heldring. Wil jij verschillende sporten leren kennen en leuke sport spelletjes doen? Dit…

Deze activiteit is alleen bedoeld voor de leerlingen van de SO De Heldring.

Wil jij verschillende sporten leren kennen en leuke sport spelletjes doen?

Dit kan bij de naschoolse sport en spel les op de SO De Heldring.

Elke woensdagmiddag maak je kennis met verschillende sporten en ontdek je welke sporten jij het leukste vindt. Plezier in sporten en bewegen staat bij deze lessen voorop. Als extraatje nodigen we ook sportverenigingen in de buurt uit om een gastles te komen geven.

Locatie: Bosrankstraat 1 1032 LH Amsterdam Noord

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

• Persoonlijke Gegevens

• Stadspas

• Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl
  • Heb je een bewindvoerder?

• Algemene voorwaarden

• Betalingswijze