Meet2move

Amsterdam Noord
SO De Heldering noord

Meet2move

Wil jij verschillende sporten leren kennen en leuke sport spelletjes doen?

Dit kan bij de naschoolse sport en spel les op de SO De Heldring*.

Elke woensdagmiddag maak je kennis met verschillende sporten en ontdek je welke sporten jij het leukste vindt. Plezier in sporten en bewegen staat bij deze lessen voorop. Als extraatje nodigen we ook sportverenigingen in de buurt uit om een gastles te komen geven.

Locatie: Bosrankstraat 1 1032 LH Amsterdam Noord

* Deze activiteit is alleen bedoeld voor de leerlingen van de SO De Heldring.

Wilt u zich inschrijven voor deze activiteit, dan vragen wij u onderstaande velden zo volledig mogelijk in te vullen en daarna het formulier aan ons te verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om uw inschrijving te bevestigen.

Persoonlijke gegevens

man
vrouw

Geen email adres

Stadspas

Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl

Algemene voorwaarden

Ik verklaar mij akkoord met de Algemene Voorwaarden voor inschrijving en betaling.
U kunt betalen door het invullen van een machtiging voor automatische incasso (zie hieronder)

Betalingswijze

ik betaal per factuur
ik betaal per automatische incasso