Koffie/thee-uurtje met Marieke

woensdag
12 mei 2021

Onze vrijwilliger Marieke houdt van koffie en van kletsen. Hou jij daar ook van?Op maandag 19 april, maandag 26 april, maandag 3 mei en 10 mei vindt…

Op maandag 19 april, maandag 26 april, maandag 3 mei en 10 mei vindt ze het leuk om met een klein groepje van 4 deelnemers te kletsen. Gewoon gezellig praten over van alles wat jou bezighoudt in deze coronatijd.

Tijdstip: tussen 17.30-18.30 uur
Dat doet ze via Facetime, dat is beeldbellen via je mobiele telefoon.

Wil jij meedoen?
Aanmelden via Anne van der Sluis, bel of app: 06- 21502756

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

• Persoonlijke Gegevens

• Stadspas

• Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl
  • Heb je een bewindvoerder?

• Algemene voorwaarden

• Betalingswijze