Het stedelijk Museum

Stedelijk

Het stedelijk Museum

Het Stedelijk Museum
Ga mee met een rondleiding langs kunstwerken in dit wereldberoemde museum. Zie en (of: beleef) hoor wat moderne kunst zo bijzonder maakt. Het Stedelijk Museum Amsterdam is dé plek waar iedereen moderne en hedendaagse kunst en vormgeving kan ontdekken en beleven. Het Stedelijk heeft een mooie rondleiding samengesteld! Kunst is vooral kijken en je laten verrassen. Na afloop drinken we gezellig samen een kopje koffie of thee om over dit museumbezoek na te praten.

WAAR: Amsterdam, Stedelijk Museum
WANNEER: vrijdag 15 februari
TIJDSTIP: 9.30 uur tot 11.30 uur
INBEGREPEN: entree Stedelijk Museum, rondleiding met een gids en een drankje.
Uitstapje is geschikt voor rolstoelgebruikers.

Wilt u zich inschrijven voor deze activiteit, dan vragen wij u onderstaande velden zo volledig mogelijk in te vullen en daarna het formulier aan ons te verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om uw inschrijving te bevestigen.

Persoonlijke gegevens

man
vrouw

Geen email adres

Stadspas

Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl

Algemene voorwaarden

Ik verklaar mij akkoord met de Algemene Voorwaarden voor inschrijving en betaling.
U kunt betalen door het invullen van een machtiging voor automatische incasso (zie hieronder)

Betalingswijze

ik betaal per factuur
ik betaal per automatische incasso