Heldringschool VSO Judo

Amsterdam Nieuw-West
VSO De Heldring

Heldringschool VSO Judo

Altijd al eens willen ervaren hoe het is om judo te krijgen van een echte judoka? Dit kan elke dinsdagmiddag op de VSO De Heldring*. Je leert spelenderwijs verschillende judotechnieken en hoe je met elkaar kan judoën. Respect voor elkaar en eerlijk met elkaar omgaan is erg belangrijk bij het judo.

Locatie:                                                                                                                         Burgemeester Eliasstraat 20 1063 EW Amsterdam

Deze activiteit is alleen bedoeld voor leerlingen van VSO De Heldring.

Wilt u zich inschrijven voor deze activiteit, dan vragen wij u onderstaande velden zo volledig mogelijk in te vullen en daarna het formulier aan ons te verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om uw inschrijving te bevestigen.

Persoonlijke gegevens

man
vrouw

Geen email adres

Stadspas

Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl

Algemene voorwaarden

Ik verklaar mij akkoord met de Algemene Voorwaarden voor inschrijving en betaling.
U kunt betalen door het invullen van een machtiging voor automatische incasso (zie hieronder)

Betalingswijze

ik betaal per factuur
ik betaal per automatische incasso