Fit for Kids

Amsterdam Nieuw-West
Club West

Fit for Kids

Wil je werken aan je conditie? En oefeningen doen in de gymzaal?

Bij deze fitnessactiviteit ben je volop aan het sporten in een leuke groep. Je dient zelfstandig te kunnen sporten en aanwijzingen te kunnen opvolgen.

Waar:

Fitness (ClubWest) wordt gegeven aan de Dokter Meurerlaan 10 te Amsterdam.

Kosten:

Je betaalt voor 10 lessen € 46,-

Je betaalt voor 25 lessen € 92,-

De betaling van de activiteit verloopt via ClubWest. Je kunt gebruik maken van het Jeugd Sport Fonds.

Wilt u zich inschrijven voor deze activiteit, dan vragen wij u onderstaande velden zo volledig mogelijk in te vullen en daarna het formulier aan ons te verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om uw inschrijving te bevestigen.

Persoonlijke gegevens

man
vrouw

Geen email adres

Stadspas

Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl

Algemene voorwaarden

Ik verklaar mij akkoord met de Algemene Voorwaarden voor inschrijving en betaling.
U kunt betalen door het invullen van een machtiging voor automatische incasso (zie hieronder)

Betalingswijze

ik betaal per factuur
ik betaal per automatische incasso