Fietsen met Prisma

maandag
7 december 2020

Blijf actief en ga mee fietsen.Met een paar mensen gaan we fietsen door Amsterdam (Oost)Neem een flesje water mee, misschien wat fruit en ga mee…

Blijf actief en ga mee fietsen.
Met een paar mensen gaan we fietsen door Amsterdam (Oost)
Neem een flesje water mee, misschien wat fruit en ga mee op pad.

Hoe kan je meedoen:
Om mee te doen, moet je je aanmelden voor de activiteit.
Stuur een bericht of app een van onze participatiecoaches. Daarna neemt hij of zij contact met je op.
Kijk op TEAM voor de contactgegevens van jouw participatiecoach: Team Prisma

Op onze site onder NIEUWS zie je wat het programma van de week is. Ook plaatsen we de events op onze facebookpagina: Stichting Prisma Amsterdam.

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

• Persoonlijke Gegevens

• Stadspas

• Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl
  • Heb je een bewindvoerder?

• Algemene voorwaarden

• Betalingswijze