MENU

Dagje strand met de trein

Dag
Zondag,
Start
19 mei 2019

Tijd
13:30 - 18:00
Kosten
€ 29.5

Buurt
Stedelijk

Dagje strand met de trein

Dagje naar het strand

Ga mee, lekker uitwaaien op het strand van Zandvoort.
Samen gaan we met de trein naar Zandvoort strand. Lekker een stukje lopen. Misschien wel pootje baden en schelpen zoeken.
Daarna drinken we samen een drankje en gaan weer met de trein terug naar Amsterdam. Het strand met zon of regen, het is er altijd lekker.

WAAR: Zandvoort Strand – vertrek vanaf Amsterdam Centraal Station
WANNEER: zondag 19 mei
TIJDSTIP: 13.30 uur tot 18.00 uur
AANMELDEN VOOR: dinsdag 30 april
AANTAL DEELNEMERS: minimaal 4 – maximaal 8 deelnemers
BEGELEIDING: 1 op 4 deelnemers
INBEGREPEN: retour treinkaartje, een drankje, een taartje, of hartig hapje
Uitstapje is niet geschikt voor: rolstoelgebruikers
rollatorgebruikers
mensen die slecht ter been zijn

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor deze activiteit, dan vragen wij u onderstaande velden zo volledig mogelijk in te vullen en daarna het formulier aan ons te verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om uw inschrijving te bevestigen.

Wat leuk dat je je wilt opgeven voor één van onze uitstapjes! Om je op te kunnen geven moet je onderstaand aanmeldingsformulier naar waarheid invullen. Aan de hand van het aanmeldingsformulier kijken wij of het uitstapje daadwerkelijk bij je past. Indien wij aanvullende vragen hebben over je aanmelding of denken dat dit uitstapje niet bij je past, nemen wij contact met je op.

Daarna ontvang je een definitieve bevestiging van ons van je geboekte uitstapje.

Persoonlijke Gegevens

Medische informatie

Dit formulier is zonder voorbehoud volledig en naar waarheid ingevuld. Bij het verstrekken van onjuiste informatie is Prisma niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen. Ondergetekenden gaan akkoord met de algemene voorwaarden zoals die vermeld staan in ons boekje uitstapjes en vakanties en op de website van Stichting Prisma

Stadspas

Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl

Algemene voorwaarden

Betalingswijze

Steun Prisma, doneer! Hoe werkt het?