Bowlen Knijn op de woensdag

Eind
19 juni 2019

Knijn Bowling

Kom lekker bowlen op de woensdagavond bij Knijn. We bowlen een keer per maand. Dat doe je in een klein groepje, onder begeleiding van twee enthousiaste vrijwilligers! We bowlen op woensdag 16 januari, woensdag 20 februari, woensdag 20 maart, woensdag 17 april, woensdag 15 mei en woensdag 19 juni.
Verzamelen om 19.15 uur, dan heb je de tijd om bowling schoenen aan te trekken.
We bowlen van 19.30 tot 20.30 uur.

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

• Persoonlijke Gegevens

• Stadspas

• Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl
  • Heb je een bewindvoerder?

• Algemene voorwaarden

• Betalingswijze