Bowlen Knijn op de woensdag

Amsterdam Zuid
Knijn Bowling

Bowlen Knijn op de woensdag

Kom lekker bowlen op de woensdagavond bij Knijn. We bowlen een keer per maand. Dat doe je in een klein groepje, onder begeleiding van twee enthousiaste vrijwilligers! We bowlen op woensdag 16 januari, woensdag 20 februari, woensdag 20 maart, woensdag 17 april, woensdag 15 mei en woensdag 19 juni.
Verzamelen om 19.15 uur, dan heb je de tijd om bowling schoenen aan te trekken.
We bowlen van 19.30 tot 20.30 uur.

Wilt u zich inschrijven voor deze activiteit, dan vragen wij u onderstaande velden zo volledig mogelijk in te vullen en daarna het formulier aan ons te verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om uw inschrijving te bevestigen.

Persoonlijke gegevens

man
vrouw

Geen email adres

Stadspas

Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl

Algemene voorwaarden

Ik verklaar mij akkoord met de Algemene Voorwaarden voor inschrijving en betaling.
U kunt betalen door het invullen van een machtiging voor automatische incasso (zie hieronder)

Betalingswijze

ik betaal per factuur
ik betaal per automatische incasso