Bowlen 1e uur

01 september 2018

Amsterdam Zuidoost

Bowlen 1e uur

Kom gezellig bowlen! Je wordt ingedeeld binnen een leuke groep. Elke week bowl je binnen dit groepje op jouw niveau. Gooi jij de meeste kegels om?

Prijs voor Bowlen is €235.- maar door de brand in Borchland hebben de vaste deelnemers korting gekregen.

Op dit moment zit bowlen Vol …je kunt wel op wachtlijst geplaatst worden

Wilt u zich inschrijven voor deze activiteit, dan vragen wij u onderstaande velden zo volledig mogelijk in te vullen en daarna het formulier aan ons te verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om uw inschrijving te bevestigen.

Persoonlijke gegevens

man
vrouw

Geen email adres

Stadspas

Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl

Algemene voorwaarden

Ik verklaar mij akkoord met de Algemene Voorwaarden voor inschrijving en betaling.
U kunt betalen door het invullen van een machtiging voor automatische incasso (zie hieronder)

Betalingswijze

ik betaal per factuur
ik betaal per automatische incasso