Bewegen boven `t Y

Amsterdam Noord
Gymzaal de Werf

Bewegen boven `t Y

Beweegprogramma voor volwassenen/senioren met en zonder een verstandelijke beperking. Elke week ga je aan de slag met leuke beweeg- en sportoefeningen. Fitness, bewegen op muziek, balsporten en nog veel meer!

Wilt u zich inschrijven voor deze activiteit, dan vragen wij u onderstaande velden zo volledig mogelijk in te vullen en daarna het formulier aan ons te verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om uw inschrijving te bevestigen.

Persoonlijke gegevens

man
vrouw

Geen email adres

Stadspas

Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl

Algemene voorwaarden

Ik verklaar mij akkoord met de Algemene Voorwaarden voor inschrijving en betaling.
U kunt betalen door het invullen van een machtiging voor automatische incasso (zie hieronder)

Betalingswijze

ik betaal per factuur
ik betaal per automatische incasso