Belmaatje Nieuw West

vrijdag
25 juni 2021

Door de corona kunnen we elkaar minder vaak in het echt zien. Maar bellen kan natuurlijk wel. Bellen zorgt er vaak voor dat je je eigen gedachten…

Door de corona kunnen we elkaar minder vaak in het echt zien.
Maar bellen kan natuurlijk wel. Bellen zorgt er vaak voor dat je je eigen gedachten even kan delen of dat je blij wordt van een grappig verhaal van de vrijwilliger. Samen even praten over vanalles.
Laat ons weten of jij een belmaatje wil, we kijken dan welke vrijwilliger we aan jou kunnen
koppelen. Samen spreek je af hoe vaak je belt. Dat kan 1 keer in de twee weken zijn, maar ook 1 keer in de week.

Hoe kan je je aanmelden:
Stuur een bericht of app een van onze participatiecoaches. Daarna neemt hij of zij contact met je op voor een kennismakingsgesprek.
Kijk op TEAM voor de contactgegevens van jouw participatiecoach: Team Prisma

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

• Persoonlijke Gegevens

• Stadspas

• Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl
  • Heb je een bewindvoerder?

• Algemene voorwaarden

• Betalingswijze