Alphonslaudy VSO Sport

Eind
30 juni 2019

Alphons Laudy VSO ZUID

Deze activiteit is alleen bedoeld voor leerlingen van de VSO Alphons Laudy. Wil jij verschillende sporten leren kennen en leuke sport spelletjes doen? Ook nog iets…

Deze activiteit is alleen bedoeld voor leerlingen van de VSO Alphons Laudy.

Wil jij verschillende sporten leren kennen en leuke sport spelletjes doen? Ook nog iets leren over hoe je gezond en fit blijft? Dit kan bij de naschoolse sportles op de Alphons laudy VSO. Elke donderdagmiddag ga je kennis maken met verschillende sporten en ontdek je welke sporten jij het leukste vindt. Je leert ook over hoe je gezond blijft en hoe je fitter wordt. Plezier in het sporten staat bij deze lessen voorop.Als extraatje nodigen we ook sportverenigingen in de buurt uit om een gastles te komen geven.

locatie : van Nijenrodeweg 648 1082 HZ Amsterdam

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

• Persoonlijke Gegevens

• Stadspas

• Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl
  • Heb je een bewindvoerder?

• Algemene voorwaarden

• Betalingswijze