Alphonslaudy SO Dans

Amsterdam Nieuw-West
Alphons Laudy

Alphonslaudy SO Dans

Vind jij dansen ook zo leuk? Kom dan elke donderdagmiddag naar de dansles op de SO Alphons Laudy school*. Dit is een gezellige laagdrempelige dansles waarbij je kennis maakt met verschillende soorten dansstijlen zoals Streetdance, R&B en Hip Hop. Je leert pasjes en gaat ook aan de slag met het oefenen voor een optreden.

Locatie: Meer en Vaart 9, 1068 KV Amsterdam

*Deze activiteit is alleen bedoeld voor leerlingen van de SO Alphons Laudyschool.

Wilt u zich inschrijven voor deze activiteit, dan vragen wij u onderstaande velden zo volledig mogelijk in te vullen en daarna het formulier aan ons te verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om uw inschrijving te bevestigen.

Persoonlijke gegevens

man
vrouw

Geen email adres

Stadspas

Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl

Algemene voorwaarden

Ik verklaar mij akkoord met de Algemene Voorwaarden voor inschrijving en betaling.
U kunt betalen door het invullen van een machtiging voor automatische incasso (zie hieronder)

Betalingswijze

ik betaal per factuur
ik betaal per automatische incasso