Clubs & Cursussen in Amsterdam Zuidoost

01 april 2016

—–

Lijkt het je leuk om mee te doen aan een activiteit in de buurt? Maar je weet niet hoe of waar? Of ga je liever niet alleen? Meld je dan aan bij Buurtmaatjes Zuidoost.

Een buurtmaatje helpt jou zoeken naar een activiteit in de buurt die bij je past. Jullie gaan er samen naar toe om het te proberen. Stap voor stap, net zolang tot je er zelfstandig naartoe kan gaan.

Bel ons voor meer informatie: 020- 8866260.

06 juli 2017

—–

Gezellig samen eten en tips over leuke activiteiten in ZuidOost krijgen? Elke maand spreken we af in een Huis van de Wijk om samen te eten en ideeen uit te wisselen over activiteiten in jouw buurt. Vind je het spannend om alleen te gaan naar de Stamtafel? Bel ons. We denken graag mee over een oplossing.

Graag van te voren aanmelden, omdat we een beperkt aantal plaatsen aan tafel hebben.
Bel voor meer informatie: Stichting Prisma 020-8866260

Let op: het zijn het wisselende locatie’s en tijden.

Dinsdag 10 oktober bij Resto van Harte in buurthuis Holendrecht

Dinsdag 7 november bij Resto van Harte in buurthuis Holendrecht

Dinsdag 19 december bij Resto van Harte in buurthuis Holendrecht

Kosten: 1 euro

Meld je van tevoren altijd even aan!

Spannend om alleen te gaan? Bel ons! Wij zoeken iemand die met je mee wil gaan!

Zaterdag,
01 september 2017

Prins Willem Alexandermanege

Stapvoets, draf of in galop! Leer paardrijden op je eigen niveau. Er zijn drie niveaugroepen. Paardrijden gebeurt in de paardenbak, maar als het mooi weer is maken we een buitenrit. Behalve rijden op een paard help je ook het paard te verzorgen.
Prisma organiseert paardrijden in samenwerking met de Prins Willem Alexander Manege.
Het is verplicht om elke week zelf een begeleider mee te nemen die met je mee kan lopen bij het paardrijden.

01 september 2017

De Participatiecoach

Meedoen aan een activiteit in de eigen wijk? Gebruik maken van een voorziening dicht in de buurt? Maar je weet niet goed hoe? Dan is de participatiecoach van Prisma het eerste aanspreekpunt en de verbindende schakel.

De participatiecoach helpt ook bij het vinden van een passende Prisma-activiteit.

Wil je meer informatie, neem contact op met Stichting Prisma en vraag naar Kimberley Snoek: 020-8866260 Of stuur een mail naar: info@stichtingprisma.nl.