Clubs & Cursussen in Amsterdam Zuid

02 juni 2017

Huis van Wijk – Olympus

We gaan starten in Zuid! Ons doel is om met buurtbewoners verschillende activiteiten te bezoeken en te onderzoeken of ze toegankelijk, gastvrij, leuk en lekker zijn! Woon jij in Zuid, vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe plekken te ontdekken?

Doe dan gezellig mee!

Kom je ook? Geef je op bij Carlijn Zengerink op telnr. 06 – 5579 2032 of czengerink@stichtingprisma.nl of bellen met Prisma op telnr. 020 – 88 66 260 of via Facebook; Carlijn Prisma.

Leeftijd is vanaf 16 jaar. Deelname is gratis. De groep wordt begeleid door Carlijn Zengerink van Prisma.

Tijd: wisselende tijden
Locatie: wisselende locaties

01 september 2017

—–

De Participatiecoach

Meedoen aan een activiteit in de eigen wijk? Gebruik maken van een voorziening dicht in de buurt? Maar je weet niet goed hoe? Dan is de participatiecoach van Prisma het eerste aanspreekpunt en de verbindende schakel.

De participatiecoach helpt ook bij het vinden van een passende Prisma-activiteit.

Wil je meer informatie, neem contact op met Stichting Prisma en vraag naar Carlijn Zengerink.

Telefoonnummer 020-8866260 Of stuur een mail naar: info@stichtingprisma.nl.

Maandag,
18 september 2017

Huis van Wijk Lydia

Samen een gezonde, lekker maaltijd bereiden en recepten uitproberen. Al doende leer je ook om samen te werken. Koken betekent natuurlijk ook het gemaakte lekker opeten en gezelligheid. Na het eten ruimen we samen op en wassen wij samen af.

Tijdstip: 18.30 uur

Einde: 21.00 uur