Clubs & Cursussen in Amsterdam West

01 januari 2016

—–

Gezellig samen eten en tips over leuke activiteiten in West krijgen? Elke maand spreken we af in een Huis van de Wijk om samen te eten en ideeen uit te wisselen over activiteiten in jouw buurt. Vind je het spannend om alleen te gaan naar de Stamtafel? Bel ons. We denken graag mee over een oplossing.

Graag van te voren aanmelden, omdat we een beperkt aantal plaatsen aan tafel hebben.
Bel voor meer informatie: Stichting Prisma 020-8866260

Let op: het zijn het wisselende locatie’s en tijden.

08 april 2016

De Participatiecoach

Meedoen aan een activiteit in de eigen wijk? Gebruik maken van een voorziening dicht in de buurt? Maar je weet niet goed hoe? Dan is de participatiecoach van Prisma het eerste aanspreekpunt en de verbindende schakel.

De participatiecoach helpt ook bij het vinden van een passende Prisma-activiteit.

Wil je meer informatie, neem contact op met Stichting Prisma en vraag naar Carlijn Zengerink: 020-8866260. Of stuur een mail naar: info@stichtingprisma.nl.

19 augustus 2016

—–

Woon jij zelfstandig in Oost, in Noord of in West? Doe mee en meld je aan voor Buren! We zijn er.

In elk stadsdeel wordt een groep van 8 tot 10 bewoners opgezet.
Samen met de kwartiermakers van Prisma en De Toekomst helpen we jou, om jouw buurt en buren te leren kennen. Zodat jij alleen of samen met andere bewoners leuke plekken en activiteiten in jouw buurt weet te vinden. En ook hulp durft te vragen.

Je kunt je aanmelden en meedoen als je zelfstandig woont in Noord, Oost of West.

Wil je meer weten? Neem contact op met Prisma: 020-88 66 260

19 augustus 2016

—–

Lijkt het je leuk om mee te doen aan een activiteit in de buurt? Maar weet je niet wat of waar? Of ga je liever niet alleen? Meld je dan aan voor Buurtmaatjes in West.

Een buurtmaatje helpt jou zoeken naar een activiteit in de buurt die bij je past. Jullie gaan er samen naar toe om het te proberen. Stap voor stap net zolang tot je er zelfstandig naartoe kunt gaan.

Bel voor meer informatie: 020-8866260.

Zondag,
23 oktober 2016

Kinderboerderij de Zimmerhoeve

Boerderijclub Zimmerhoeve

Is knuffelen met de beesten op de boerderij een grote wens van je? En houd je van muziek, knutselen, tekenen, schilderen of koken? Meld je dan aan voor Boerderijclub Zimmerhoeve! Elke zondagmiddag is de Boerderijclub bij kinderboerderij Zimmerhoeve. Je drinkt eerst samen een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij en daarna is er een leuk programma. Je kunt knuffelen met de dieren op de kinderboerderij, of knutselen, tekenen, schilderen of koken. Vind je dat leuk? Meld je dan aan!

Als je nog vragen hebt, kun je bellen met Prisma tel. 020-8866260. Boerderijclub Zimmerhoeve is een activiteit van ABC Alliantie en Kinderboerderij Zimmerhoeve in samenwerking met Stichting Prisma.

Maandag,
09 januari 2017

Centrum Kijkduin

Van zingen word je vrolijk !

Het Prisma koor bestaat uit mensen die veel van zingen houden! Zing mee met bekende liedjes, en als je het leuk vindt krijg je een solo, onder leiding van een vaste dirigent en met begeleiding op de gitaar. Het koor treedt af en toe op.

Vanaf september 2016 repeteert het Prismakoor op een nieuwe locatie:
Kijkduinstraat 17, 1055 XP Amsterdam-West

De kosten zijn voor 15 lessen €  60,- (seizoen 30 lessen).

Dinsdag,
10 januari 2017

Centrum Kijkduin

Stap eens in de huid van een ander. Met opdrachten, improviseren, spelen en oefenen onstaan de leukste scènes. Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt. Vóór de zomerstop geven we met elkaar een voorstelling voor publiek!

De kosten zijn voor 15 lessen € 85,- (seizoen 30 lessen).

Vanaf September 2016 repeteert Toneel op DINSDAG op een nieuwe locatie:
Kijkduinstraat 17, 1055 XP in Amsterdam West

Dinsdag,
10 januari 2017

Huis van de Wijk Het Anker

Even tot jezelf komen en zorgen voor innerlijke rust. Yoga is goed voor soepele spieren, geeft je kracht en nieuwe energie. De eenvoudige oefeningen maken je bewust van je lichaam. Je leert lichamelijk en geestelijk te ontspannen. Daardoor verbetert je concentratie en krijg je weer nieuwe energie.

Vanaf 28 Februari 2017 wordt Yoga gegeven op een nieuwe locatie:
Huis van de Wijk het Anker
Jacques Veltmanstraat 427                                                                                             1065 DC Amsterdam

De kosten zijn voor 15 lessen € 90,- (seizoen 30 lessen)

Vrijdag,
20 januari 2017

Da Costa

Heb jij zin in een gezellige avond? Dan is Het Haventje de plek voor jou!
Om de twee weken organiseren we een leuke en gezellige avond.
Er staat altijd wel een activiteit op het programma. Zoals Bingo, workshop Toneelspelen, een Speurtocht door de buurt.
Waar: Ontmoetingscentrum Da Costa
Adres: Kinkerstraat 42 in Amsterdam West
Kosten € 5,00 per keer

Het programma voor mei, juni en juli 2017 vind je hieronder:
Vrijdag 12 mei houden we een spelletjes avond, er zijn leuke prijzen te winnen
Je kunt je ook direct aanmelden voor 26 mei, dan gaan we uit eten in de Klinker
Kosten € 7,50 voor het eten
Vrijdag 26 mei : uiteten in de Klinker ( voor 21 aanmelden abaauw@stichtingprisma.nl)
17.00 uur – 19.00 uur . Daarna gaan we weer terug en gaan we lekker dansen en darten bij ’t haventje
Vrijdag 9 juni: Doe mee met de Ik hou Van Holland Avond. Leuke quiz, spelletjes. Er zijn leuke prijzen te winnen.
Vrijdag 23 juni: Wat wil jij doen deze avond? Laat het ons weten. Wil je sjoelen, een speurtocht, toneelspelen…we zijn benieuwd naar de wensen. Stuur een mail naar abaauw@stichtingprisma.nl . Doe dat voor 1 juni!
Vrijdag 7 juli: Feestelijk afsluiter met een optreden door de band Oosterburen en lekkere hapjes. Speciale entree € 3,50

Heb jij leuke ideeen voor een activiteit? Laat het ons weten.
Want samen met jou wordt het nog leuker!
Voor meer informatie kun je bellen met stichting Prisma: 020 – 8866260