Clubs & Cursussen voor Kinderen

22 januari 2016

De Participatiecoach

Meedoen aan een activiteit in de eigen wijk? Gebruik maken van een voorziening dicht in de buurt? Maar je weet niet goed hoe? Dan is de participatiecoach van Prisma het eerste aanspreekpunt en de verbindende schakel.

De participatiecoach helpt ook bij het vinden van een passende Prisma-activiteit.

Wil je meer informatie, neem contact op met Stichting Prisma en vraag naar Carlijn Zengerink: 020-8866260. Of stuur een mail naar: info@stichtingprisma.nl.

01 april 2016

Amsterdam Zuidoost
—–

Samen met andere bewoners uit Zuidoost ga je 1x per maand een activiteit uitproberen in Amsterdam Zuidoost. De activiteiten variƫren van samen eten in een buurtrestaurant, sporten, bingo, tot buitenactiviteiten. De groep bepaald samen wat ze gaan uitproberen in Zuidoost. De activiteit is bedoeld voor iedereen die zelfstandig woont en ambulante begeleiding krijgt.
Leeftijd vanaf 16 jaar. Deelname is gratis. De groep wordt begeleid door Sasha Persulessy van Prisma.

Tijd: wisselende tijden
Locatie: wisselende locaties

Amsterdam Oost

—–

Wil je meer informatie, neem contact op met Stichting Prisma: 020-8866260. Of stuur een mail naar: info@stichtingprisma.nl.

15 april 2016

Amsterdam Zuidoost

De Participatiecoach

Wil je meer informatie, neem contact op met Stichting Prisma en vraag naar Sasha Persulessy: 020-8866260. Of stuur een mail naar: info@stichtingprisma.nl.

01 juli 2016

—–

Woon jij zelfstandig in Oost, in Noord of in West? Doe mee en meld je aan voor Buren! We zijn er.

In elk stadsdeel wordt een groep van 8 tot 10 bewoners opgezet.
Samen met de kwartiermakers van Prisma en De Toekomst helpen we jou, om jouw buurt en buren te leren kennen. Zodat jij alleen of samen met andere bewoners leuke plekken en activiteiten in jouw buurt weet te vinden. En ook hulp durft te vragen.

Je kunt je aanmelden en meedoen als je zelfstandig woont in Noord, Oost of West.

Amsterdam Oost

—–

Lijkt het je leuk om mee te doen aan een activiteit in de buurt? Maar weet je niet wat of waar? Of ga je liever niet alleen? Meld je dan aan voor Buurtmaatjes in West.

Een buurtmaatje helpt jou zoeken naar een activiteit in de buurt die bij je past. Jullie gaan er samen naar toe om het te proberen. Stap voor stap net zolang tot je er zelfstandig naartoe kunt gaan.

Bel voor meer informatie: 020-8866260.

Woensdag,
14 september 2016

SO De Heldering

Springen, klimmen, rennen, ballen en spelen.

Onder professionele sportbegeleiding bewegen voor kinderen met en zonder beperking.

Per keer € 2,-
Tienrittenkaart € 20,- Het is ook mogelijk om je voor een heel seizoen aan te melden, de kosten zijn dan € 80,-. Je kunt je via onderstaand formulier hiervoor aanmelden.