Clubs & Cursussen voor Kinderen

22 januari 2016

De Participatiecoach

Meedoen aan een activiteit in de eigen wijk? Gebruik maken van een voorziening dicht in de buurt? Maar je weet niet goed hoe? Dan is de participatiecoach van Prisma het eerste aanspreekpunt en de verbindende schakel.

De participatiecoach helpt ook bij het vinden van een passende Prisma-activiteit.

Wil je meer informatie, neem contact op met Stichting Prisma en vraag naar Carlijn Zengerink: 020-8866260. Of stuur een mail naar: info@stichtingprisma.nl.

01 juli 2016

Amsterdam Noord
—–

Woon jij zelfstandig in Oost, in Noord of in West? Doe mee en meld je aan voor Buren! We zijn er.

In elk stadsdeel wordt een groep van 8 tot 10 bewoners opgezet.
Samen met de kwartiermakers van Prisma en De Toekomst helpen we jou, om jouw buurt en buren te leren kennen. Zodat jij alleen of samen met andere bewoners leuke plekken en activiteiten in jouw buurt weet te vinden. En ook hulp durft te vragen.

Je kunt je aanmelden en meedoen als je zelfstandig woont in Noord, Oost of West.

Amsterdam West

Amsterdam Oost

Amsterdam West
—–

Lijkt het je leuk om mee te doen aan een activiteit in de buurt? Maar weet je niet wat of waar? Of ga je liever niet alleen? Meld je dan aan voor Buurtmaatjes in West.

Een buurtmaatje helpt jou zoeken naar een activiteit in de buurt die bij je past. Jullie gaan er samen naar toe om het te proberen. Stap voor stap net zolang tot je er zelfstandig naartoe kunt gaan.

Bel voor meer informatie: 020-8866260.

Woensdag,
14 september 2016

Amsterdam Noord
SO De Heldering

Springen, klimmen, rennen, ballen en spelen.

Onder professionele sportbegeleiding bewegen voor kinderen met en zonder beperking.

Per keer € 2,-
Tienrittenkaart € 20,- Het is ook mogelijk om je voor een heel seizoen aan te melden, de kosten zijn dan € 80,-. Je kunt je via onderstaand formulier hiervoor aanmelden.