Clubs & Cursussen voor Jongeren

23 september 2015

—–

Gezellig samen eten en tips over leuke activiteiten in Noord krijgen. Elke maand spreken we af in een Huis van de Wijk om samen te eten en ideeen uit te wisselen over activiteiten bij jou in de buurt.
Vind je het spannend om alleen te gaan naar de Stamtafel? Bel ons. We denken graag mee over een oplossing!

Tijd: wisselende tijden
Locatie: wisselende locaties

24 september 2015

Amsterdam Oost
—–

Gezellig samen eten en tips over leuke activiteiten in Oost krijgen. Elke maand spreken we af in een Huis van de Wijk om samen te eten en ideëen uit te wisselen over activiteiten in jouw buurt. Vind je het spannend om alleen te gaan naar de Stamtafel? Bel ons. We denken graag mee over een oplossing.

Graag van te voren aanmelden in verband met het beperkte aantal plaatsen aan tafel.
Bel voor meer informatie: Stichting Prisma 020-8866260 of stuur een e-mail naar info@stichtingprisma.nl.

01 januari 2016

—–

Gezellig samen eten en tips over leuke activiteiten in West krijgen? Elke maand spreken we af in een Huis van de Wijk om samen te eten en ideeen uit te wisselen over activiteiten in jouw buurt. Vind je het spannend om alleen te gaan naar de Stamtafel? Bel ons. We denken graag mee over een oplossing.

Graag van te voren aanmelden, omdat we een beperkt aantal plaatsen aan tafel hebben.
Bel voor meer informatie: Stichting Prisma 020-8866260

Let op: het zijn het wisselende locatie’s en tijden.

22 januari 2016

De Participatiecoach

Meedoen aan een activiteit in de eigen wijk? Gebruik maken van een voorziening dicht in de buurt? Maar je weet niet goed hoe? Dan is de participatiecoach van Prisma het eerste aanspreekpunt en de verbindende schakel.

De participatiecoach helpt ook bij het vinden van een passende Prisma-activiteit.

Wil je meer informatie, neem contact op met Stichting Prisma en vraag naar Carlijn Zengerink: 020-8866260. Of stuur een mail naar: info@stichtingprisma.nl.

01 april 2016

—–

Samen met andere bewoners uit Zuidoost ga je 1x per maand een activiteit uitproberen in Amsterdam Zuidoost. De activiteiten variëren van samen eten in een buurtrestaurant, sporten, bingo, tot buitenactiviteiten. De groep bepaald samen wat ze gaan uitproberen in Zuidoost. De activiteit is bedoeld voor iedereen die zelfstandig woont en ambulante begeleiding krijgt.
Leeftijd vanaf 16 jaar. Deelname is gratis. De groep wordt begeleid door Sasha Persulessy van Prisma.

Tijd: wisselende tijden
Locatie: wisselende locaties

Maandag,
04 april 2016

NoLIMIT

Kom naar rap, dans en theaterlessen. Voor jongeren tussen de 16 en 30 jaar elke maandag in jongerenproductiehuis No Limit. Start 4 april, deelname gratis. Voor jongeren die begeleid en of zelfstandig wonen. De workshops worden begeleid door de beste theater, dans en rapdocenten. Samen werk je toe naar een gezamenlijke eindpresentatie in december.
Show Yourself! is een vervolg van de productie Bijlmerbuurtberichten, een productie van Prisma waar vorig jaar 24 jongeren aan mee deden. Ook dit jaar wordt het een super leuke activiteit die je zeker niet moet missen!

Zet bij je aanmelding erbij of je je wilt meedoen aan theater, dans of rapworkshops?

Kom je er niet uit, neem dan contact met op ons: 020-8866260. Vragen naar Sasha Persulessy.

Locatie NoLimit: adres Geldershoofd 80

Amsterdam Oost

—–

Wil je meer informatie, neem contact op met Stichting Prisma: 020-8866260. Of stuur een mail naar: info@stichtingprisma.nl.

15 april 2016

De Participatiecoach

Wil je meer informatie, neem contact op met Stichting Prisma en vraag naar Sasha Persulessy: 020-8866260. Of stuur een mail naar: info@stichtingprisma.nl.

01 juli 2016

—–

Woon jij zelfstandig in Oost, in Noord of in West? Doe mee en meld je aan voor Buren! We zijn er.

In elk stadsdeel wordt een groep van 8 tot 10 bewoners opgezet.
Samen met de kwartiermakers van Prisma en De Toekomst helpen we jou, om jouw buurt en buren te leren kennen. Zodat jij alleen of samen met andere bewoners leuke plekken en activiteiten in jouw buurt weet te vinden. En ook hulp durft te vragen.

Je kunt je aanmelden en meedoen als je zelfstandig woont in Noord, Oost of West.

Wil je meer weten? Neem contact op met Prisma: 020-88 66 260

19 augustus 2016

—–

In elk stadsdeel wordt een groep van 8 tot 10 bewoners opgezet.

Wil je meer weten? Neem contact op met Prisma: 020-88 66 260