Toneelspelen

Amsterdam West
Centrum Kijkduin

Toneelspelen

Stap eens in de huid van een ander. Met opdrachten, improviseren, spelen en oefenen onstaan de leukste scènes. Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt. Vóór de zomerstop geven we met elkaar een voorstelling voor publiek!

De kosten zijn voor 15 lessen € 85,- (seizoen 30 lessen).

Vanaf September 2016 repeteert Toneel op DINSDAG op een nieuwe locatie:
Centrum Kijkduin
Kijkduinstraat 17, 1055 XP in Amsterdam West

Wilt u zich inschrijven voor deze activiteit, dan vragen wij u onderstaande velden zo volledig mogelijk in te vullen en daarna het formulier aan ons te verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om uw inschrijving te bevestigen.

Persoonlijke gegevens

man
vrouw

Geen email adres

Stadspas

Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl

Algemene voorwaarden

Ik verklaar mij akkoord met de Algemene Voorwaarden voor inschrijving en betaling.
U kunt betalen door het invullen van een machtiging voor automatische incasso (zie hieronder)

Betalingswijze

ik betaal per factuur
ik betaal per automatische incasso