`t Haventje 2016

Amsterdam West
Da Costa

`t Haventje 2016

Heb jij zin in een gezellige avond? Dan is Het Haventje de plek voor jou!
Om de twee weken organiseren we een leuke en gezellige avond.
Er staat altijd wel een activiteit op het programma. Zoals Bingo, workshop Toneelspelen, een Speurtocht door de buurt.
Waar: Ontmoetingscentrum Da Costa
Adres: Kinkerstraat 42 in Amsterdam West
Kosten € 5,00 per keer

Het programma voor mei, juni en juli 2017 vind je hieronder:
Vrijdag 12 mei houden we een spelletjes avond, er zijn leuke prijzen te winnen
Je kunt je ook direct aanmelden voor 26 mei, dan gaan we uit eten in de Klinker
Kosten € 7,50 voor het eten
Vrijdag 26 mei : uiteten in de Klinker ( voor 21 aanmelden abaauw@stichtingprisma.nl)
17.00 uur – 19.00 uur . Daarna gaan we weer terug en gaan we lekker dansen en darten bij ’t haventje
Vrijdag 9 juni: Doe mee met de Ik hou Van Holland Avond. Leuke quiz, spelletjes. Er zijn leuke prijzen te winnen.
Vrijdag 23 juni: Wat wil jij doen deze avond? Laat het ons weten. Wil je sjoelen, een speurtocht, toneelspelen…we zijn benieuwd naar de wensen. Stuur een mail naar abaauw@stichtingprisma.nl . Doe dat voor 1 juni!
Vrijdag 7 juli: Feestelijk afsluiter met een optreden door de band Oosterburen en lekkere hapjes. Speciale entree € 3,50

Heb jij leuke ideeen voor een activiteit? Laat het ons weten.
Want samen met jou wordt het nog leuker!
Voor meer informatie kun je bellen met stichting Prisma: 020 – 8866260

Wilt u zich inschrijven voor deze activiteit, dan vragen wij u onderstaande velden zo volledig mogelijk in te vullen en daarna het formulier aan ons te verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om uw inschrijving te bevestigen.

Persoonlijke gegevens

man
vrouw

Geen email adres

Stadspas

Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl

Algemene voorwaarden

Ik verklaar mij akkoord met de Algemene Voorwaarden voor inschrijving en betaling.
U kunt betalen door het invullen van een machtiging voor automatische incasso (zie hieronder)

Betalingswijze

ik betaal per factuur
ik betaal per automatische incasso