Prisma got Talent !

Stedelijk
VOLTA

Prisma got Talent !

Kun je goed playbacken, goochelen, zingen, jongleren of dansen?
Schrijf je dan in voor Prisma got Talent!
Eerst drie avonden oefenen en daarna je act showen op de finaleavond.
Na 3 oefenavonden op donderdag 6,13 en 20 april is er op zaterdag 22 april de spetterende Finale Avond!

WAAR: Volta, Houtmankade 336, Amsterdam-Westerpark (repetities en finale avond)
WANNEER :donderdag6 april2017 (oefenavond) donderdag 13 april 2017 (oefenavond), donderdag 20 april 2017 (oefenavond), zaterdag 22 april 2017 (finale avond) AANTAL DEELNEMERS min. 6 max. 10
BEGELEIDING 1 op 4

Wilt u zich inschrijven voor deze activiteit, dan vragen wij u onderstaande velden zo volledig mogelijk in te vullen en daarna het formulier aan ons te verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om uw inschrijving te bevestigen.

Persoonlijke gegevens

man
vrouw

Geen email adres

Stadspas

Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl

Algemene voorwaarden

Ik verklaar mij akkoord met de Algemene Voorwaarden voor inschrijving en betaling.
U kunt betalen door het invullen van een machtiging voor automatische incasso (zie hieronder)

Betalingswijze

ik betaal per factuur
ik betaal per automatische incasso