Bowlen Borchland 2e uur

Amsterdam Zuidoost
Amstelborgh/Borchland BV

Bowlen Borchland 2e uur

Altijd al een spare of een strike willen gooien? Bowlen is een echte gezelligheidssport. Je speelt in een groepje per baan op je eigen niveau. Je scores worden elke week bijgehouden.

De kosten zijn per 15 lessen € 100,- (seizoen 30 lessen).

Wilt u zich inschrijven voor deze activiteit, dan vragen wij u onderstaande velden zo volledig mogelijk in te vullen en daarna het formulier aan ons te verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om uw inschrijving te bevestigen.

Persoonlijke gegevens

man
vrouw

Geen email adres

Stadspas

Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl

Algemene voorwaarden

Ik verklaar mij akkoord met de Algemene Voorwaarden voor inschrijving en betaling.
U kunt betalen door het invullen van een machtiging voor automatische incasso (zie hieronder)

Betalingswijze

ik betaal per factuur
ik betaal per automatische incasso